დააჭირე ცარიელი უჯრის გვერდით მდგომ ნაწილს — ის ცარიელ ადგილას გადაინაცვლებს.„შენი ფოტო" მხოლოდ შენს ტელეფონში რჩება — არსად არ იტვირთება.